Finalisterna i Idol 2016

Idag var det dags för TV4 att presentera de tolv finalisterna i Idol 2016. Man hade bjudit in till pressträff på Scandic Continental i Stockholm. Det är verkligen ett nytt fräscht hotell i Stockholm. Pressträffen var vid baren och på terrassen på åttonde våningen. Därifrån har man verkligen en makalös utsikt över centrala Stockholm.

Efter lite morgonfika så presenterades finalisterna av Per Lernström. Endast fyra av de tolv finalisterna är över 20 år. I år verkar dessutom den manliga dominansen överväga, enbart fyra finalister är tjejer.
Det var kul att se och träffa dem. Än så länge är de inte så vana vid uppmärksamheten från pressen. De uttryckte sig väldigt ödmjukt och var alla uppriktigt glada över att ha kommit så här långt.  Det är också kul att se deras olika stilar. Jag fick känslan av att de inte är lika likformade som stjärnorna i melodifestivalen. Mer av, än så länge, oslipade diamanter.

Direkt efter pressträffen åkte jag till jobbet för att göra ett urval om ca 60 bilder från ca 700. Ett par timmar vid datorn så var allt klart. Se fler bilder...

Ganska kul att göra den här typen av jobb. Senare i veckan blir det På spåret.

Senaste inläggen

Bloggarkiv