Måns Zelmerlöw på Gröna lund

Igår kväll var jag på Gröna lund för att plåta Måns Zelmelöws konsert. Det var den inledande konserten på hans sommarturné som kommer efter en intensiv vår med pendling mellan London, Paris, Island och Polen för att marknadsföra nya singeln  "Hanging on to nothing". Detta har fört upp honom till den övre delen av topplistorna i Polen, England och Frankrike.

Han har dessutom hunnit med en Europaturné  med fullsatta konserter i Amsterdam, Paris, London, Lyon, Zurich och Warzawa. Vi får heller inte glömma hans representation vid Eurovision Song Contest i Kiev.

Han har ju verkligen en imponerande karriär bakom sig. Han har vunnit Let's Dance, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest och varit program-
ledare för Sommarkrysset, Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och Allsång på Skansen

Trots allt detta verkade han påfallande pigg och alert vid sin spelning på Gröna Lund. Den ganska stora publiken hälsade honom med entusiasm.

Mer bilder...

Senaste inläggen

Bloggarkiv