Första semifinalen av Talang 2018

Fredagen den 2 mars var det dags för första semifinalen av Talang 2018. Den gick av stapeln i Hangaren Subtopia i Norsborg. TV4 hade ordnat bussar från Cityterminalen så jag struntade att ta bilen. Väl framme visade det sig att man hade en publik om ca 600 personer. Förmodligen en hyfsad affär för TV4 då man sålde godis, korv, kaffe o.s.v. Jag köpte en Ramlösa för 35 kronor.

Först ut av kvällens semifinalister var showaren Gabriel Fontana som genomförde en glittrande show. 


Till final med flest tittarröster gick snabbköpskassörskan från Ystad, Frida Green med låten Take me home. Det gav henne flest tittarröster.


.

 
Blott sextonåriga Tousin”Tusse” Chiza som sjöng Hallelujah  med en fantastisk vuxen röst, dansaren Mario Perez Amigo genomförde en avancerad dans i kombination med rap.


 


Hunden Vega med matten Marianne Elise Methi var nog dagens höjdpunkt. Framträdandet tog dem direkt till final. 

Imitatören Claes Martin visade prov på imitationer som man nog inte sett sedan Bosse Parneviks tid. Ett”starkt framträdande gjorde också styrkegruppen BeastBarzz speciellt när man hängde sex personer i bommen.

I juryn satt som vanligt David Bathra, LaGaylia Frazier, Bianca Ingrosso och Alexander Bard. Jag måste nog säga att framför allt Bianca imponerade. Hon har vuxit från rollen av strulig tonåring till ett riktigt TV-ämne.

Efter sändningen var det dags för litet bilder på scenen. Det blev lite rörigt med mycket folk men till slut blev det hyfsat.

Vid tiotiden gick bussen tillbaks till stan och jag fortsatte hem för bildredigering och leverans till Sjöberg Bildbyrå.

Senaste inläggen

Bloggarkiv