Let´s Dance 2018

Den 7 mars var det presspresentation på Grand hotell av deltagarna till årets Let´s Dance. Det är trettonde säsongen som inleds med sändningsstart den 23 mars. Programmet leds som vanligt av David Hellenius och Tilde de Paula Eby och i juryn sitter Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.Startfältet i årets Let´s Dance är tämligen varierat. Det är allt från legendariska Britt Ekland, sportstjärnor som Gunde Svan och Therese Alshammar, bloggare och Youtubers, skådespelare och författare.

Efter en buffelunch inleddes presentationerna. Paren dansade in och David Helenius och Tilde de Paula Eby intervjuade dem på scen. Alla verkade ordentligt taggade för uppgiften. Britt Ekland fick från om hon var laddad och svarade att hon var urladdad något som drog en del skratt.Efter presentationerna var det dags för intervjuer och fototillfällen. Ganska trevligt att småprata med folk med så olika bakgrund.Var klar vid tretiden på eftermiddagen och sedan drog redigeringen igång. Bilderna finns nu hos Sjöberg Bildbyrå.

Fler bilder...

Senaste inläggen

Bloggarkiv