Bonde söker fru


Idag såg jag något jag aldrig tittat på tidigare, nämligen Bonde söker fru. Det var presspresentation av höstens serie på Långängens gård på Lidingö. Det var kul eftersom jag var mycket där som barn. Det är en väldigt vacker del av Lidingö.Vädret var vackert men ack så kallt. Efter att TV4 bjudit på frukost inleddes dagen passande nog i en lada med de två första avsnitten Bonde söker fru. Stämningen var hög i rummet eftersom alla bönder satt där och skrattade åt sig själva.

Programledaren Linda Lidorff var sprudlande glad men ganska förkyld.


Årets säsong är den trettonde säsongen och tittarna kommer att följa fyra bönder, Simon, Per, Susanna och Erik i jakten på kärlek. De bjuder in till sina gårdar några av de brevskrivare som skrivit till dem. Personligen kan jag tycka att det kan vara lite förvånande att så många är öppna för att inför hela svenska folket lägga ut sitt känsloliv.
 


TV4 har även en digital del i TV4 Play som kallas Bonde söker fru -Kärlek åt alla. Där är det fyra andra bönder, Magnus, Henrik,, Marie och Leonora som på Sundbyholms slott och  Siggesta gård kommer speeddejta, gruppdejta m.m.

Bonde söker fru premiärsänds på onsdag den 26.

Efter det att de första episoderna visats blev det först gruppfotografering och därefter enskild fotografering med intervjuer.
 

Bilderna finns att köpa för publicering hos Sjöberg Bildbyrå.

Senaste inläggen

Bloggarkiv