Djungelboken the musical - premiär

I söndags var jag och fotograferade premiären av Djungelboken The Musical som producerats av Dröse Norberg.

Det är en något omskriven historia som presenteras. Alla de klassiska figurerna finns med i historien men Baloo är ensamstående pappa till ungarna Liv och Lycka, gamarna är en tjejduo och apkungen är latino. Kung Louie har ersats av Kung Gibbon, spelad av Mendez som debuterar på musikalscenen. En annan musikaldebutant är Tilde Fröling som spelar Huulda den ena hälften i en gam-duon.

Anna Norberg och Robert Dröse Anna Norberg och Robert Dröse


Premiären var på Stockholm Waterfront som dagen till ära smyckat upp i djungelmaner.

Fotoraferingen inleddes på scenen där gruppfoto och scenbilder togs. Därefter var det ”röda mattan” med en strid ström av kändisar och deras barn.

Det tog nästan två timmar för de hundratals gästerna att passera fotopoolen.

Sedan som vanligt snabbt hem för redigering och distribution till Sjöberg Bildbyrå. Den här gången blev delar av redigeringen försenad eftersom jag var på restaurang Peppars 30-årsjubileum på kvällen.

loading...


Turnéplan för Djungelboken The Musical: 11/11, 2/12, 26/12 och 6/1 Stockholm, 11/1 Jönköping, 12/1 Örebro, 13/1 Linköping, 18/1 Eskilstuna, 19/1 Nyköping, 20/1 Norrköping, 26/1 Helsingborg, 27/1 Halmstad, 2/2 Växjö, 8/2 Västerås, 9/2 Uppsala, 16/2 Östersund, 17/2 Sandviken, 23/2 Falun, 24/2 Karlstad, 2/3 Kristianstad, 3/3 Göteborg, 9/3 Malmö.

Senaste inläggen

Bloggarkiv