Sommarkrysset på skansen 30 juni

Måns Zelmerlöf under genrepet för Sommarkrysset. Måns Zelmerlöf under genrepet för Sommarkrysset.

Igår så var jag och fotograferade Sommarkrysset på Gröna Lund. Det var verkligen varmt men skönt att kunna klä sig lätt när man släpar på ca. 20 kilo kamerautrustning.
 

Jag var ute i god tid för att täcka även genrepet vid femtiden då ljuset var bättre än det brukar bli senare på kvällen vid sändningen.

Gry Forsell Gry Forsell 

Måste säga att det var en bra blandning av artister. Som vanligt var en glad Gry Forsell programledare.

Före genrepet så körde Måns Zelmerlöw ett par repetitioner med sin nya låt ”Better now”. Därefter gick man igenom repetitionen av hela sändningen som sedan började klockan åtta.
 

När programmet gick igång inleddes det med Tomas Andersson Wij som framförde sin nya ”Stockholmssommar”.
 

Toma Andersson Wij.


Därefter var det dags för Estraden som jag tidigare inte kände till. Låtarna som framfördes var deras största hits ”Vårt år/Mer för varandra/ Vi två”.

En härlig sångröst som jag gärna hör mer av.


Sedan var det dags för Kaliffa som är artistnamnet för Kalle Karlsson. Han körde sin nya hit ”Dunder”. Kaliffa är en stor glad och positiv artist både bokstavlig mening och sångmässigt.
 

Kaliffa


Måns Zelmerlöf medverkade två gånger dels med nya låten ”Better now2 och dels med ”Walk with me” som han framförde tillsammans med Dotter.
 

Dotter och Måns ZelmerlöwNågot som bröt av mot de övriga musikstilarna var Takida som körde sin nya rockiga  ”How far I´ll go”. För mig personligen var det den bästa musiken som presenterades under kvällen.


Miss Li och Petter uppträdde tillsammans med sin låt ”Blommrna” Framöver kan vi se fram emot att också se dem i ”så mycket bättre”.
 

Miss Lee och Petter

Efter sändningen gick vi fotografer upp på scenen för att fotografera artist
erna enskilt.
 
Därefter hem för redigering och distribution av bilderna till Sjöberg bildbyrå.

Fler bilder...

Senaste inläggen

Bloggarkiv