Allsång på Skansen 9 juli


 

Nu i semestertider har jag varit lite slö med att uppdatera bloggen. I tisdags var det i varje fall ytterligare ett Allsång på Skansen. Denna gången var det ganska kylslaget väder. Jag hade förberett mig med tre lager kläder men stundvis så frös jag i alla fall.Tänkte först fota genrepet från publiken men det var så mycket folk att det blev svårt att ta bra bilder. Valde då i stället att ta en promenad och se några av djuren på Skansen.


Strax före sju var det dags att ta sig till pressläktaren för att först tjugo i åtta på sedvanligt vis gå upp på scenen och fotografera Sanna Nielsen.Sändningen inleddes sedan av Sanna Nielsen som på sedvanligt vis sjöng med publiken i allsången Stockholm i mitt hjärta.


Till den yngre delen av publikens förtjusning kom sedan Benjamin Ingrosso och Felix Sandman ut på scenen och framförde sin nya låt "Happy thoughts". De valde sedan Ted Gärdestads "Jag ska fånga en ängel" till allsången.
 

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman
Ana Diaz Ana Diaz

Efter Sandman & Ingrosso var det dags för Ana Diaz att allsångsdebutera. Ana Diaz har samarbetat med och skrivit låtar till utländska artister som Britney Spears, One Direction,  Wyclef Jean,  Jennifer Lopez och Astrid S. 

Hon framförde låten ”100” och efteråt brast hon ut i glädjetårar. Hon valde sedan ”Att angöra en brygga” som allsång.


Så var det dags för Arvingarna till publikens stora jubel. Alla, både unga som gamla ställde sig upp och sjöng med.

De ledde sedan allsången med sin klassiker ”Eloise”. Hela publiken sjöng och gungade med.
 

Arvingarna


Sedan var det dags för lite jazz. Det var jazzsångerskan Claudia Campagnol som framförde ”Do you love me” och ledde sedan allsången med Ted Gärdestads ”Satellit.
 

Claudia Campagnol

Direktsändningen i TV1 avslutades med Felix Sandman och Benjamin Ingrosso och ”All night long”.

Därefter övergick sändningen till SVTPlay för ytterligare en halvtimmes underhållning.
 

När allt var över så blev det snabb biltransport till landet och bildbehandling och distribution till Sjöberg bildbyrå.

Fler bilder...

Senaste inläggen

Bloggarkiv