Robin Hood - The Musical

Anna Norberg och Robert Dröse

I söndags var det premiär för musikalen Robin Hood på Stockholm Waterfront. Robert Dröse står för manus och regi och Anna Norberg producerar.

Precis som i originalet utspelar sig musikalen den beryktade Sherwoodskogen och handlar om den fredlöse legenden Robin Hood som med sitt mod utmanar och trotsar den egocentriske Prins John och den elake och inte helt smarta Sheriffen av Nottingham. 

Robin och hans gäng, tillsammans med Brother Tuck och Little John, bekämpar prins Johns tyranneri. Gnistorna sprakar mellan Robin och Kung Richard Lejonhjärtas dotter, den vilda och undersköna Marion. 

Musikalen visar häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!    

Massvis med kändisar hade med sig sina barn. Här Carola med sällskap.

Dröse Norberg har specialiserat sig på att producera familjemusikaler baserade på klassiska sagor. Bland tidigare produktioner återfinns Djungelboken, Aladdin och Snövit.
 

Premiärföreställningen på Stockholm Waterfront var ett stort välplanerat event med en imponerande lång gästlista. Vi fotografer fick ett intensivt arbetspass när många kändisar och deras barn passerade på röda mattan. Kön var lång och verkade aldrig ta slut.

loading...

Hundratals bilder senare kunde vi pusta ut men, som vanligt, första delen av arbetet är själva fotograferingen. Det stora arbetet kommer efteråt med identifiering, redigering och distribution. För mig tog det ca. ett dygn innan allt var klart. Nu ligger alla bilder hos Sjöberg bildbyrå som säljer publiceringsrätten.

Senaste inläggen

Bloggarkiv