Idol 6 november - tema duett

Fredagens Idolfinal var ovanligt stjärnspäckad i och med att temat var duett. Man hade plockat in flera av Sveriges mest kända och väletablerade artister för att de skulle sjunga duett med de kvarvarande idolerna.


Först ut på scenen var Kim Lilja och Maja Ivarsson som sjöng The Sounds dunder succé ”Living in America” Personligen tyckte jag det var ett fartfyllt och bra framträdande.


Svenska folket tyckte dock annorlunda då han i slutet av kvällen blev den som fick lämna tävlingen.
Freddie Liljegren framförde tillsammans med Eric Gadd ”My personality”.

Därefter var det dags för Dao Di Ponziano och Sabina Ddumba med ”Effortless.
 

Astrid Risberg bevisade än en gång att hon är en stark sångerska. Den här kvällen tillsammans med Albin Lee Meldau då de framförde ”The weight is gone”.

Så var det dags för en av publikens favoritgäster, Carola. Hon och Gottfrid Krantz genomförde i ett starkt nummer ”Genom allt”. Publiken gav stående ovationer.

Därefter kom den här säsongen storfavorit Tusse som sjöng ”Utan dig” tillsammans med Molly Sandén. Publiken gick igång igen och gav även här stående ovationer.

Efter idolernas duettframträdanden var det två nummer med gästartisterna. Det var Sabine Ddumba som sjöng ”The forgotten ones” och Molly Sandén som framförde sin nya singel ”Alla våra smeknamn”.

Under den långa pausen då tv-tittarna ser Mumbo Jumbo så var jag i green room för individuell fotografering av idolerna. Stämningen var ganska avslappnad. Det verkar som om lite av nervositeten från de tidigare delfinalerna lagt sig. Eller så har de bara vant sig.

loading...


Jag var inte kvar till extrasändningen utan valde att åka hem för bildredigering och leverans till Sjöberg bildbyrå.

Senaste inläggen

Bloggarkiv