Lousie Boije af Gennäs med Familj.
Lousie Boije af Gennäs med Familj.

Releaseparty för Louise af Gennäs julskiva

Samma dag den 24 så hade Louise Boije av Gennäs ett jättestort releaseparty på Bern med anledning av att hon släpper You´re allt I want for Christmas, en julskiva med tolv amerikanska julsånger.

Det var ca. 600 – 700 gäster som bjöds på bubblande, öl, nubbe och vin samt tre olika sorters julbord. För arrangemanget stod Micael Bindefeldt.

För mig blev det lätt stressigt. Jag var klar med spanske kungen i riksdagen vid kvart över fyra och skulle vara på Berns vid fem. Valde att åka hem och tömma riksdagsbilderna ur kameran för att direkt åka till Berns. Började med en fotografering av Louise Boije af Gennäs med familjs.

När gästerna sedan anlände blev det minst sagt hektiskt. Sex hundra gäster gick förbi på röda mattan. Tack och lova var vi bara 3–4 fotografer vilket gjorde att man slapp att trängas alltför mycket.

Fotograferingen tog väl nästan tre timmar när jag valde att åka hem för bildredigering. Jag visste att jag inte skulle hinna med releasepartyt samma kväll och de kungliga bilderna har alltid högsta prioritet. Redigerade och laddade upp bilderna från riksdagen. Var klar vid midnatt och helt slut.