Bobby Oduncus lanserar nya hårvårdsprodukter

Bobbys Hair Care ( Bobbys.se ) lanserar nu plattång, locktång och ett helt nytt fantastiskt värmeskydd.
De efterlängtade verktygen lanserades under ett influencer-event på Sergelgatans konsthall. Arrangör var Erwik Communication

Kvällens inbjudna gäster minglade och njöt av bubblande drycker, godsaker och hårvisning - omringade av supermodeller. På Sergelgatans konsthall hänger nämligen utställningen 'Supermodellernas backstage - gömt i mörkret'. Bilder av fotografen Ewa Mari Johansson som hängde i logen med de kvinnor som kallades 'larger than Life'. Utställningen hänger till 14 oktober - missa inte den.

Bobbys Hair Care lanserar en unik plattång med vibrationseffekt som gör den extra skonsam mot håret. Den skapar mindre friktion mot håret, och hårstråna blir mer jämnt fördelade mot den keramiska ytan. Vibrationen hjälper dessutom till att sprida värmen jämnt och minskar risken för värmeskador.

Locktången har en keramisk cylinder för att ge ditt hår en jämn värme och mer skonsam styling. Den keramiska tourmaline-cylindern har en blank yta som gör att håret enkelt glider över cylindern och inte fastnar. Den skapar glansiga och sillkeslena lockar.

Nya Dry Heat Protection är ett torrt värmeskydd som med sin unika formula ger ett effektivt skydd mot värmen från stylingverktyg som plattänger och locktänger. Den torkar snabbt och lämnar ingen produktkänsla, vilket innebär att du kan skapa din drömlook snabbt och enkelt, utan att känna tyngden av produkten i ditt hår. Bobbys Hair Care ( Bobbys.se ) lanserar nu plattång, locktång och ett helt nytt fantastiskt värmeskydd.
 
Läs mer om de nya produkterna på https://bobbys.se

Eventet arrangerades av Erwik Communication. Betalt samarbete.
 

loading...