Anna Vinterfall Laberos vernissage

Igår kväll var jag på ett av de numera mer sällsynta fotojobben. Det var vernissage för Anna Vinterfall Laberos fotokonst. Det var ganska häftiga verk som visades.
 Hon beskriver själv sitt arbete så här;


I mitt fotograferande vill jag skapa en bro mellan illusion och verklighet. Mina verk består oftast av två eller flera enskilda fotografier som jag kombinerar för att skapa fotografiska skulpturer som befinner sig i gränslandet mellan verklighet och fantasi”

Att arbeta digitalt gör det möjligt för mig att snabbt förflytta mig i olika riktningar, att leka med idéer och slutligen komponera den färdiga bilden. Ungefär som DNA, har varje liten pixel ett unikt ursprung men när jag lägger dem i lager på lager skapas en helhet och något helt nytt tar form. 

Man kan se mer av hennes fotokonst på vinterfall.se

 

Vi var tre fotografer på plats och två av oss tog de flesta bilder på gatan utanför entrén. Delvis för att ljuset blev bättre men också för att slippa trängas nu i coronatider.

Fler bilder...
 

Mina foton finns som vanligt att köpa hos Sjöberg bild.

Senaste inläggen

Bloggarkiv