Nu börjar det hända saker

Anis Don Demina med Rockbjörnen
Anis Don Demina med Rockbjörnen

Det har minst sagt varit en hektiskt vecka. Kom tillbaks från sommarstället i skärgården i lördags. På söndagen var det dags för Rockbjörnen på Södra teatern vid Mosebacke. Vi var väl 10-12 fotografer och På grund av coronarestriktioner var listan för röda mattan kort. Dock var mattan den här gången gul.

Klara Hammarström Klara Hammarström



 

Det viktigaste var att få vinnarna. Den man saknade var Zara Larsson som medverkade digital. Kanske inte så konstigt efterom hon numera bor i USA.




Kul var dock att Molly Sandén och Benjamin Ingrosso fick två Rockbjörnar var. Även Smith & Tell fi en välförtjänt Björn,

Benjamin Ingrooso vann två björnar
Benjamin Ingrooso vann två björnar
Rolf Lassgård Rolf Lassgård

På måndagen var det presentation av höstens svenska filmer. Det var Svenska filminstitutet som hade presspresentation på filmhuset, Branschen har ju som de flesta andra drabbas hårt av coronan med inställda eller uppskjutna premiärer. Dock är det inte helt dött. Det kommer flera filmer som är intressanta. Förvånande var att det kommer flera starka dokumentärer om ämnen som könsbyten, trafficking, porr till flyktingfrågor.

Flera kända skådespelare förekommer även i dubbningar av filmer. Intressant är att Rolf Lassgård är Bamses nya röst i filmen Bamse och vulkanön. Andra kända röster är Johan Glans och Johan Ulveson.

Johan Ulveson
Johan Ulveson
Ronnie Sandahl
Ronnie Sandahl

På kvällen samma dag var det galapremiär för filmen Tigrar producerad av Ronnie Sandahl.

En film om fotboll, kärlek och att jaga den stora drömmen - med livet som insats. En verklighetsbaserad skildring inifrån de stora arenorna, de drogfyllda festerna och de snabba bilarna. Men också berättelsen om en ung mans brinnande besatthet, fångad i en absurd fotbollsindustri där allt och alla kan köpas för pengar.

Hans Olofsson Hans Olofsson



På tisdagen var det nyöppnandet av Swing by Golfbaren på Surbrunnsgatan. Som vanligt perfekt anordnat av Erwik Communicatios. Härligt med en minigolfbana i innerstaden som funkar oberoende av väder.

På onsdagen var det dags för Tony Irving att lansera sin nya hudvårdsserie Eco of Sweden. Platsen var densamma som dagen innan, golfbaren.

Eco of Sweden är till största del tillverkat av ekologiska råvaror. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. De doftar lätt av sandelträ och kryddnejlika.
 

Bloggarkiv

Senaste inläggen

Tony Irving
Tony Irving
Dogge Doggelito
Dogge Doggelito
Beba Jonsson, Peter Englund
Beba Jonsson, Peter Englund

Bilder finns att köpa hos Sjöberg bildbyrå.

Fler bilder...